The University of Cambridge (Universitatea Cambridge) a fost înființată în anul 1207 și este una din cele mai vechi şi mai renumite universități din lume. Cambridge este universitate de vârf în Regatul Unit în domeniul proceselor de educaţie şi cercetare și una dintre universitățile cu cea mai mare concurență la admitere.

CAMBRIDGE UNIVERSITY – INTERNATIONAL STUDIES este departament al Universității Cambridge, iar centrul din România respectă și menține aceleași standarde academice ridicate.

În fiecare sală de curs există camere video, astfel încât echipa academică a Universității Cambridge să poată urmări în timp real desfășurarea lecțiilor și respectarea planurilor de studiu.

Monitorizarea permanentă a evoluției cursanților garantează rezultate maxime la examenele de limba engleză, în vederea obținerii certificatelor lingvistice (Cambridge English, IELTS, TOEFL, O.E.T.).

Directorul Academic al Centrului este doctorand al Universității Cambridge și examinator oficial în comisiile de evaluare pentru O.E.T., IELTS și Cambridge English, iar pregătirea cursanților se va desfășura sub coordonarea și îndrumarea profesorilor de la University of Cambridge.

Misiunea noastră în România este excelența academică britanică!