BETTER (CLUB DE EVOLUȚIE PERSONALĂ PRIN COMUNICARE, PENTRU ADULȚI)

În lumea competitivă şi dinamică în care trăim, abilităţile de comunicare devin la fel de importante ca și cele care ţin strict de specializarea profesională. Oportunităţile se deschid în faţa celor care ştiu să-şi expună influent şi bine argumentat ideile, avantajele diferenţiale pe care le aduc, proiectele pe care doresc să le iniţieze, experienţa şi rezultatele deja acumulate.

Cel mai adesea, secretele celor cu spirit oratoric sunt exerciţiul şi atenţia pe care o acordă procesului de comunicare. Cursurile de dezvoltare personală axate pe dezvoltarea abilităţilor de transmitere a ideilor nu se adresează doar celor care doresc să aibă o expunere publică sau/şi vizează poziţii de leadership. Asemenea cursuri ar trebui să fie de interes pentru toţi cei care vor să-şi valorifice optim cunoştinţele profesionale, experienţa, ideile şi care doresc să construiască relaţii parteneriale funcţionale.

Cursurile au o componentă preponderent aplicativă, fără a lipsi raportarea la rezultatele cercetării din domeniile ştiinţelor comportamentale şi ştiinţelor comunicării – prin jocuri de rol, studii de caz, exerciții urmate de analiză și repetare.

  • COMUNICĂM EXCLUSIV ÎN LIMBA ENGLEZĂ
  • Un modul durează 3 luni (24 ședințe)
  • Organizarea este de 4-8 tineri/grupă
  • 1 ședință are 120 minute
  • Materialele necesare cursului sunt asigurate de profesor
  • La sfârșitul modulelor, cursanții pot comunica fluent și independent în engleză, la nivel avansat; vor utiliza în mod corect elemente complexe de gramatică și vocabular.

Preț: 150 EUR / lună (8 ședințe) – se pot achita în RON, la cursul BNR din ziua înscrierii